Business Developer Online

Don’t settle for ordinary. Have a say in the solution. Stora förändringar på gång! Just nu söker vi en affärsutvecklare som kommer att ansvara för våra digitala tjänster och produkter. I dialog med interna som externa intressenter kommer du verka för att Adtoox digitala erbjudande alltid ligger i framkant och effektiviserar kampanjer och arbetsflöden runt om i världen.

Arbetsbeskrivningen är inte avgörande. Det är dina drivkrafter och kvalitéer som ska forma tjänsten, inte tjänsten som ska forma dig. Vi söker dig som vill växa med oss och vara en nyckelperson i vår nya internationella organisation.

UTBILDNING
– En relevant utbildning på högskole- eller universitetsnivå.
– Dokumenterad arbetslivserfarenhet inom relevanta områden kan kompensera för avsaknad av högre utbildning.

NÖDÄNDIGA ERFARENHETER
– Erfarenhet inom programmatisk annonsering är ett krav.
– Förmåga att skriftligen och grafiskt kravställa ny funktionalitet samt modifikationer av existerande funktionalitet.

MERITERANDE ERFARENHETER
– Erfarenhet inom online kampanjplanering, programmatisk annonsering och/eller digitala annonsformat.
– Erfarenhet som produktägare, projektledare, eller som systemutvecklare.
– Erfarenhet av Agila metoder, t.ex. Scrum/Kanban.
– User experience design (UX).
– Grafisk design

VEM ÄR DU?
– Du är ambitiös, driven och högpresterande i allt du företar dig med ett brinnande intresse för både helheten som för de små detaljerna.
– Du har lätt för att arbeta självständigt men uppskattar samtidigt teamkänslan på en fartfylld och utmanande arbetsplats.
– Du har ett brinnande intresse samt djup förståelse för det digitala ekosystemet samt en god kunskap inom den digitala annonsaffären.
– Du är framåtsträvande som person och drivs av eget ansvar och möjlighet att påverka i det stora.
– Du är bekväm med att ta upp diskussioner med interna såväl som externa intressenter.
– Du kan i samarbete med Scrum Master och ledningsgrupp förhandla med utvecklingsteamet kring externa och interna prioriteringar.
– Du brinner för att effektivisera processer och organisationer.
– Du har en positiv attityd och en vilja att bidra till en hälsosam lagdynamik genom att se möjligheter och alltid lyfta begränsningar på ett konstruktivt sätt.

VAD VI ERBJUDER
Rätt person erbjuds en unik chans att utvecklas inom ett av Sveriges snabbast växande IT/mediebolag. Med fokus på personligt driv och utveckling kommer du ges stora möjligheter att påverka både din egen som företagets framtida utveckling. Du kommer att backas upp av ett mycket skickligt och positivt team från olika delar av världen. Du kommer arbeta från moderna och nyrenoverade lokaler i Solna.

VILKA ÄR VI
Adtoox är ett medelstort svensk IT-bolag med globala ambitioner. Vi levererar innovativa medialösningar med fokus på video och reklam. Vi är marknadsledare i Norden och växer så det knakar. Våra tjänster används av mediehus, annonsörer, mediebyråer, reklambyråer, produktionsbolag samt posthus i femton länder. Vi är den lilla uppstickaren på den globala arenan och vår framgång kommer från att vi vill mer, tror mer och gör mer. Vi är övertygade om att engagemanget hos vår personal avgör hur våra användare upplever oss och våra tjänster. Enastående innovationskraft och en fantastisk kundservice mäts inte av antalet personer på en arbetsplats, utan från motivationen och glädjen hos de som arbetar där. Vi är nu redo att ta nästa kliv i vår expansion och söker de personer som vill växa och utvecklas tillsammans med oss.

ÄR DET HÄR DU?
Om du är intresserad av tjänsten, skicka din ansökan, inklusive ett personligt brev och CV till carl.kleine@adtoox.com